Promosyon Çanta İmalatı : AKGÜL TOPTAN ÇANTA

Kedi Köpek Taşıma Çantası İmalatı, Çeşitleri ve Fiyatları

kopek-tasima-cantasi-imalati

hayvan tasima cantasi imalati

Kedi Köpek Taşıma Çantası İmalatı

Kedi Köpek taşıma çantası konusunda göstereceğiniz hassasiyet, evcil dostlarınızın ruh sağlığı açısından oldukça önemlidir. Pet çantaları için piyasada oldukça çok marka, pek çok model ile satış yapmaktadır. Ancak bunların çok azı gerekli nitelikleri karşılar durumdadır. Kedi taşıma çantalarında, hem sizin hem kedinizin konforu öncelikli olmalıdır. Ayrıca alacağınız ürünü uzun yıllar rahatlıkla kullanmanız kedi köpek taşıma çantası seçiminizde birinci kriteriniz olmalıdır. Kedi ve Köpek Taşıma Çantası imalatındaki en önemli sorunlar da bundan kaynaklanmaktadır. Estetik kaygılar güdülerek rahat taşınmayan çantalar sizi kısa zamanda bu çantadan vazgeçmeye itecektir. Çok şık ama kalitesiz malzemeden üretilmiş çantalar kısa zamanda yırtılmaya ve yıpranmaya uğrayacaktır. Sadece çantanın şekline bakarak, içeriye doğru hava girişinin sağlanmadığı çantalar ise dostlarımızın ruh sağlığını bozabileceği gibi onların bir daha çantaya girmek istememesine de sebep olacaktır. Bu durumda kedilerin hareketli canlılar da olması sebebiyle taşıma çantasına girmesini sağlamak bir eziyete dönüşebilir.

Akgül Çanta‘nın son zamanlarda gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar, doğru malzemenin doğru tasarımla birleşmesini sağlıyor. Hem taşıması kolay, hem de kedi ve köpeğinizin seveceği çantaların yanında yıllarca bozulmadan kullanabileceğiniz kaliteli ürünler, şık tasarımlarla birleşerek istenen tüm özellikleri bir araya getiriyor.

Kedi Köpek Taşıma Çantası Neden Kullanılmalı?

Son zamanlarda evcil hayvan sahiplenen insanların sayısı oldukça arttı. Bu da Kedi ve Köpek taşıma çantalarına olan ihtiyacı artırdı. Minyon köpekler için çanta ihtiyacı kedi taşıma çantaları ile de giderilebiliyor. Kediler için özellikle en çok evden çıkılan zamanlar veteriner ziyaretlerinde yaşanmaktadır. Kedileri rahatlıkla bir yerden bir yere götürmek için kedi taşıma çantası kullanmak gerekiyor. Aynı şekilde, evinizin çevresinde yeterli yeşil alana sahip değilseniz, köpeğinizi her gün dışarı çıkarmanız gerekiyor. Çünkü köpekler günlük hacetlerini her zaman dışarıda yapmak isterler. İşte bu sebeplerle sadece bir taşıma çantasına değil, iyi bir kedi köpek taşıma çantasına ihtiyacınız var demektir. Bu çantaların kullanımdan kaynaklı olarak zamanla yıpranmasını da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Tüm bunların dışında taşıma çantaları kedi ve köpeğinizi kirli ortamlardan, sokak hayvanlarından (ve dolayısıyla onlardan geçecek hastalıklardan) korur. Kontrolünüz altında ve güvende olmasını sağlar. Elinizden kaçmasını ve dolayısıyla yollara kaçıp ezilmesi ile çalınmasını engeller, size daha güvenli bir seyahat sağlar.

En İyi Kedi Köpek Taşıma Çantası Nasıl Anlaşılır?

Kedi ve köpekleri taşımak için sadece bir çantanın yeterli olmadığını biliyoruz. Bunun için kendimiz de bazı ilavelerle mevcut kedi taşıma çantalarında iyileştirmelerde bulunduk. Mevcut taşıma çantalarının bir süre özellikle kedilerin ruh sağlığını bozduğunu deneyimlemiştik. Bunların sebepleri üzerine biraz düşününce, aslında kapalı ortamları seven kedilerin kedi taşıma çantasına neden girmek istemediklerini de görmüş olduk. Kedilerimiz, bazı çantaların içinde yeterince konfor bulamıyorlar. Özellikle plastik olan elde taşıma çantalarında kullanıcılar çantanın tabanına bir bez örtüyor. Böylece dostlarının konforunu artırmaya çalışıyorlar. Bu aslında bilinen bir şey. Bu yüzden birçok çanta üreticisi artık kaliteli bir kumaş türü olan imperteks polyester tercih ediyor. Ancak bu sefer de evcil dostlarımızı bu çantalara sokmak, yeterli genişliğin olmaması yüzünden mümkün hale gelmiyor. Ayrıca bu kumaş türü hava geçirgenliğini minimum düzeye indirdiğinden dolayı dostlarımız rahat nefes alamıyorlar ve bu da onların ruh sağlığını olumsuz yönde etkiliyor.

Özellikle toplu taşımada yolculuk ediyorsanız, hayvanlar biraz daha hassas hale geliyorlar. Bu yüzden dostlarımızın hem kolay yerleştirilebileceği, hem de konforunu sağlayan tasarımlar ile çantalarımızı zenginleştirdik. Kuş gözü metal aparatlı havalandırma delikleri ile içeriye girecek hava miktarını artırdık. Ayrıca PVC ile güçlendirilmiş şeffaf kumaşlar ile dayanıklılığını arttırdık. Bu sayede hem siz dostunuzu taşırken görebileceksiniz ve izleyebileceksiniz, hem de dostunuz çevreyi izleyerek sıkılmayacak. Ayrıca bu çantaların sırtta taşınan modellerini üreterek sizin için daha da konforlu bir şekilde taşınmasını sağladık. Konforunuzun artması için de sırt destekleri ile çantayı daha yumuşak bir hale getirdik. Bu sayede bizim için iyi bir kedi köpek taşıma çantasının nasıl olacağının cevabını bulduk.

Kedi Köpek Taşıma Çantası Modelleri

Kedi taşıma çantası için tek bir model söz konusu değil. Köpek taşıma çantaları için aslında yapabileceklerimiz hayal gücünüzle sınırlı. Tabii hayal gücünüzle yukarıdaki iyi taşıma çantaları arasında bir tezat olursa da tecrübelerimizden yola çıkarak daha iyisini üretmek için yardımcı olabiliriz. Dolayısıyla Google’da arama yaptığınızda karşınıza çıkan tüm çantalar yapabileceklerimizin sınırları içerisindedir. Bunlara sizin ve dostunuzun konforu için ilavelerimiz de bulunmaktadır.

Sırt çantası şeklinde taşıma çantalarını kullanım kolaylığı sebebiyle tercih edebilirsiniz. Buna ilave cepler isteyerek hem dostunuzun hem de yanınızda taşımanız gereken ufak tefek eşyalarınızın taşınması için ilaveler yapabilme şansımız bulunmakta. Aynı zamanda yan cepler ile su taşımak için ayrı bir alan da ekleyebiliyoruz. Bunun dışında omzunuza asarak ya da elinizde taşımak için değişik modellerimizden de tercih edebilirsiniz. Bunlardan istediğiniz tür için kapalı ya da astronot kedi taşıma çantası modellerini tercih edebilirsiniz. Genellikle 3 adet kuş gözü metal aparatlı havalandırma deliği uyguluyoruz. Ancak sıcak bölgelerde kullanmak için bunların sayısını arttırabiliriz. Ayrıca çantalara eklediğimiz güvenlik kayışı sayesinde çevredeki hareketlilikten ürken kedinizin kaçışını engelliyor. Ürettiğimiz çantaların şık ve özelleştirilmiş olması sayesinde bir köşeye atıp bazen çıkardığımız bir çanta olmayacaktır. Bunun yerine evde sürekli ortada duran, kedinizin içine rahatlıkla girebileceği ürünler tasarlıyoruz. Kediniz bu çantaları çok sevecek. Çantada uyuyacak, oynayacak hatta mamasını yiyecek. Böylece taşımak gerektiğinde de çantadan kaçmayacaktır.

Özetle sipariş üzerine çalıştığımız ürünlerde istediğiniz tasarımın resmini çizerek bile bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kedi Köpek Taşıma Çantası Fiyatları

Kedi ve köpekleri taşımak için üreteceğimiz çantaların fiyatları kullanılacak malzeme ve eklenecek özelliklere göre değişmektedir. Ayrıca küçük cins köpekler için kedi taşıma çantası da kullanabilirsiniz. Ancak daha iri cins köpekler için aynı özelliklerde ancak daha büyük ebatlarda bir çanta ihtiyacı olacaktır. Bu da fiyatlarda birtakım farklılıklara sebep olacaktır. Özellikle çantalar için vereceğiniz sipariş adedi de kedi köpek taşıma çantalarının fiyatlarında oldukça etkili olacaktır. 0850 808 7096 – 0543 695 11 31 nolu telefonlardan arayarak istediğiniz tür taşıma çantaları için danışabilirsiniz. Köpek ve kedi taşıma çantası yapımı süreçlerini hep beraber yürütebilir, aklınızdaki tüm soru işaretlerine memnuniyetle cevap verebiliriz.

Çantalarımızın ebatları iri ırk köpek taşıma çantası, orta büyüklükte köpek taşıma çantası ve kedi taşıma çantası olarak üç şekildedir. Kedi taşıma çantaları, küçük ırk köpekleri taşımak için de kullanılabilmektedir. Aynı şekilde kediniz için orta boy bir çanta satın alarak daha rahat yolculuk etmesini sağlayabilirsiniz.

Kedi Köpek Taşıma Çantalarımız Nerelerde Satılır?

Çantalarımızı bireysel kullanımlarınız için Trendyol, Hepsi Burada, Gitti Gidiyor veya N11 gibi sitelerden rahatlıkla bulabilirsiniz. İkinci el Kedi Köpek Taşıma çantaları genellikle Letgo veya sahibinden gibi mecralarda satılmaktadır. Ancak daha önce kullanılmamış çantaları evcil kediniz ve köpeğinizin sağlığı için çok önemlidir. Bu durumda içiniz daha rahat olmayacaktır. Bizden çanta siparişlerinizi petshoplarda, mağazalarda satmak için verebilirsiniz. Ayrıca bizden bu çantaları satın alabilirsiniz. Böylece siz de diğer online satış sitelerinde kedi köpek taşıma çantaları bölümünde satabilirsiniz. Bunun için de tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçerek bu konuda işbirliğine adım atmaktır.

Akgül Çanta olarak Kedi ve köpek taşıma çantasında imalatınde kaliteli ve ekonomik çözümler sunuyoruz. Kedi ve köpek çantası imalatında hızlı fiyat almak için WhatsApp : +90 543 695 11 31

Kedi köpek taşıma çantası imalatı iletişim için tıklayınız.  Toptan çanta üretiminde daha fazla detay ve ürün için Toptan Çanta İmalatı yazımızı okuyabilirsiniz.