Promosyon Çanta İmalatı : AKGÜL TOPTAN ÇANTA

Spor Çantası İmalat ve Üretim

Spor Çantası

Her türlü spor dalına uygun olacak şekilde çanta üretimine yer vermekteyiz. Örneğin fitness ya da futbola ilişkin spor çantası arayışında olabilirsiniz. Tüm bu dallara özel olarak hazırlanan çantalar, toptan fiyatları ile gözler önüne serilir. Şöyle ki:

Spor çantası imalatı sırasında talepleri ve ihtiyaçları göz önünde bulunduruyoruz. Bunun üzerine hepsini üretir ve gözler önüne sereriz. Geriye müşterilerimizin istekleri kalır. İsteklere uygun olarak üretilen çantalar piyasanın altında tutulan fiyatlar dahilinde alıcısını karşılamakta.

Toptan Spor Çantası Özellikleri

Çanta sahibi olmak isteyenlerin başta ebatları ve derinliği dikkate alması dikkatlerden kaçmıyor. Bunun üzerine herkesin isteğine uygun olacak şekilde toptan spor çantaları sıralanır. Örneğin:

-Ebatlar: İlk etapta 55 – 25 cm şeklinde en çok talep gören ebatlar ele alınır. Yine derinliğin de 25 cm olacak şekilde tutulması sağlanır. Bu şekilde spor eşyaların güvenle ve rahat bir şekilde saklanması mümkün hale gelir.

-Bölmeler: yine dikkate alınan bir diğer husus bölmeler oluyor. Neyse ki bölmelerin de birkaç adet olacak şekilde eklenmesi sağlanır. Ve yine eşyaların ayrı bölmelerde rahat bir şekilde saklanmasına özen gösterilir.

Su Geçirmez Spor Çantaları

Çantalarda kullanılan materyallere de ayrıca dikkat ediyoruz. Örneğin su geçirmez kumaşlar eşliğinde üretime geçilir. Ve bu esnada kanserojen materyallerin eklenmesine kesinlikle karşıyız. Modellerimizin hepsi sağlığa ve çevreye dost bir şekilde üretilir.

Genelde dayanıklılığı için denge kumaşlar temin edilir. Spor çantaları eklenen kumaşlar ile sağlam bir yapıya bürünür. Yine bölmelerde de termolar ele alınır. Termo bölmelerde içeceklerin saklanması sağlanır. Bunun için:

Kısacası sporculara dair tüm detaylar düşünülmüştür. Tamamen ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde toptan çantalara yer verilir. Örneğin bu aşamada makul fiyat politikamızdan da haberdar olursunuz.

Bölmeleri Bulunan Spor Çantaları

Çanta üretimi sırasında bölmelerden asla ödün vermeyiz. Aksine spor çantalarında ilk dikkate alınan husus bölmeler oluyor. Ve bunun üzerine en az 3 – 4 bölmeli olacak şekilde tasarımlara imza atıyoruz.

Aynı zamanda spor ayakkabılarına ilişkin ayrı bir bölmeye sahip olan çantalar da mevcut. Ayakkabılarınızı bu bölme içerisinde, temiz bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Akabinde:

Görüldüğü üzere çantalarda aranılan bütün özellikler ele alınır. Ana bölmelerin yanı sıra ek gözler eklenir. Ve bu şekilde her türlü eşyanın güvenli bir şekilde saklanması sağlanır.

Toptan Spor Çantası Ücretleri

Toptan alımla ilgilenenler hemen teklif alabilir. Önce spor çantalara göz atabilir ve aralarından istediğini seçebilir. Özellikle de promosyon olarak hazırlanan çantalara dair uygun fiyatlara yer verilmiştir.

Toptan fiyatlar ile piyasanın altında olacak şekilde alım gerçekleşir. Bunun için önce seçtiğiniz çantaların özellikleri göz önünde bulundurulur ve hepsine dair fiyat çıkartılır. Mesela:

Toptan alışverişlerde ilk dikkate alınan hususlar bu yönde. Neticesinde net bir fiyat almanız ve onaylamanız beklenir. Bu adımları takiben özenli bir şekilde imalata geçilir. Ve en kısa sürede istediğiniz çantaların hazırlanması sağlanır. İstenilen ebatlardan ve tasarımlardan üretim tamamlanır.

 

Sporcu Çantası modellerimizi incelemek için TIKLAYINIZ 

Toptan üretim fiyat almak için Whatsapp : 0543 695 11 31 den ulaşabilirsiniz.