Promosyon Çanta İmalatı : AKGÜL TOPTAN ÇANTA

Promosyon Logolu Çanta İmalatı

logolu çanta imalatı

Promosyon Logolu Çanta İmalatı

Baskılı Çanta İmalatı

Dilediğiniz promosyon çanta modellini logonuz ile birlikte üretip ekleyebilmekteyiz. Baskı çeşitlerinden uygun bulduğunuzu veya istediğiniz çanta modelini seçerek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Promosyon logolu çanta modellerimiz veya detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Logo Baskı Modelleri:

Serigrafi (Elek) Baskı Nedir?

Bir tasarımın örgü elek, mürekkep ve bir silecek kullanarak düz bir yüzeye aktarılması işlemidir. Serigrafi veya elek baskı artıları aşağıda belirtilmiştir.

Serigrafi baskının genellikle tercih edildiği alan veya modeller:

 

Dijital Baskı Nedir?

Bilgisayar ortamında hazırlanan logo çizim vb. tasarım modellemelerinin, çeşitli materyaller üzerine basılması tekniğidir. Dijital baskı; serigrafi ve nakış baskıya oranla çok daha hızlı basım yapabilmektedir. Bunun yanı sıra dijital baskı son derece pratik ve esnektir.

Nakış Baskı Nedir?

Özel dikim makinalarında üretilen bir baskı türüdür. Genellikle kıyafetlerde, çanta modellerinde, kılıf modellerinde karşımıza çıkar.

Promosyon Logolu Çanta İmalatı için:

Akgül Toptan Çanta bünyesinde yurtiçi ve yurtdışı (kurum, kuruluş, belediyeler, firmalar) çalışmalarımız devam etmektedir.

Türkiye’de en iyi fiyat ve performans farkıyla ürettiğimiz çanta modellerimizden (sizin özel çanta projeniz dahil) istediğiniz takdirde birkaç örnek prototip gönderebilmekteyiz.

Dilediğiniz baskı, model ve kumaş seçimi ile avantajlı fiyatlandırma yaparak sizlere kısa sürede dönüş yapmaktayız.

Hızlı Fiyat Teklifi veya Detaylı Bilgi Almak için WhatsaApp:  +90 543 695 11 31